onsdag 12. mars 2008

Vi gleder oss til vår... (eldre innlegg)Jeg ønsker meg puff og deilig vatteppe fra Jeanne Darc Living, teppet skal jeg ta med meg ut på balkongen når det blir litt varmere...

(bilder fra Lunehjem og Greengate)

7 kommentarer:

mali-mo sa...

Det er flere som gleder seg over våren ser jeg, nydelige pledd og puter, skulle hatt noen sånne ja. Godt å høre det er flere som skal lese til eksamen! Men litt tid til å blogge blir det npok likevel...

Emmeline sa...

Koser meg med å lese innlegget ditt. Nå har jeg vært rundt hos flere som har svart på disse spørsmålene og jeg må jo bare le for de fleste liker lysegrønt og rosa og viser bilder fra Greengate:) Det er faktisk ganske morsomt og sier sikkert noe om at vi både påvirker hverandre men også har ganske lik smak vi som er med i Gave Alongen:)
Jeg misunner deg ikke eksamenene, puuuh. Er glad det ikke er meg. Lykke til og god påske Martemor!

christinasinteriør sa...

Hei! Masse fint fra grenn gate her også! Fått varer derifra i dag og det er så nydelig!! Våren er den fineste tiden i året!! Ha en gd natt!!

Hulda sa...

Koselig å lese det du har skrevet. :) Jeg liker akkurat de samme fargene som deg, ser jeg. Lykke til med eksamensforberedelser! Lekre bilder!

Anita sa...

Såå mange eksamner!! Lykke til!! Greengate er bare så koselig! Kjøpte eggeglass og en skål i helgen! Rødt med prikker! Passer perfekt til de krusene og skålen jeg allerede har!! Har tenkt å begynne på din lille venn idag, håper å få sendt den senest mandag, for da bør du ha den til det er ordentlig påske! Ha en koselig dag!

mali-mo sa...

Hvordan la du inn kodene på din teller? Hadde vært kjempefint hvis du tok deg tid til å svare.

Jeg tar spes ped på UiO men bor jo i Bergen så da blir det jo kun en tur over til Oslo når det er eksamen.

mali-mo sa...

ER visst ikke bare meg som er kjapp;)

Tusen takk. Har prøvd å finne ut av dette, mulig jeg bare er utrolig dårlig i svensk? Hehe. Takk for hjelp og håper det virker nå, men ser tellerne teller helt ulikt fremdeles. Jaja.

Studiene går nå på et vis, er vel bare meg som lider av litt lav motivasjon tror jeg. Er så mye annet jeg heller ville gjort enn å sitte med nesen over en bok...

Related Posts with Thumbnails